2016 Güz Döneminde Geçilen Müfredat

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNTİBAK KURALLARI HAZİRAN 2016 Bilgisayar Mühendisliği (CSE) Öğrenci programdan çıkarılan dersleri almamışsa yeni müfredattan devam eder. LAW123 dersi için;
  1. Dersi almış ve başarılı olmuşsa yeni eklenen FE XX2 dersi yerine saydırma yapar.
  2. Dersi almış ancak başarısız olmuş ya da dersten çekilmiş ise yeni eklenen FEXX2 dersini alarak yerine saydırma yapar
CHEM 101 dersi için;
  1. Dersi almış ve başarılı olmuşsa bu ders yeni eklenen GBE 111 dersi yerine sayılır.
  2. Dersi almış ancak başarısız olmuş ya da dersten çekilmiş ise, bu ders yerine yeni eklenen GBE 111 dersini alarak yerine saydırma yapar.
CSE 222 dersi için;
  1. Dersi almış ve başarılı olmuşsa bu ders yeni eklenen CSE 224 dersi yerine sayılır.
  2. Dersi almış ancak başarısız olmuş ya da dersten çekilmiş ise, bu ders yerine yeni eklenen CSE 224 dersini alarak yerine saydırma yapar.
CSE 343 dersi için;
  1. Dersi almış ve başarılı olmuşsa bu ders yeni eklenen CSE 341 dersi yerine sayılır.
  2. Dersi almış ancak başarısız olmuş ya da dersten çekilmiş ise, bu ders yerine yeni eklenen CSE 341 dersini alarak yerine saydırma yapar.
CSE 421 dersi için;
  1. Dersi almış ve başarılı olmuşsa
  • Kısıtlı seçmeli dersi yerine saydırma yapar.
  • Tüm kısıtlı seçmeli derslerini tamamlamışsa ekstra ders olarak not ortalamasına katılır.
  1. Dersi almış ancak başarısız olmuş ya da dersten çekilmiş ise
  • Kısıtlı seçmeli ders alarak yerine saydırma yapar.
Tüm kısıtlı seçmeli derslerini tamamlamışsa, yerine kısıtlı seçmeli ders alır ve ekstra ders olarak not ortalamasına katılır. ES 301 dersi için;
  1. Dersi almış ve başarılı olmuşsa
  • Kısıtlı seçmeli dersi yerine saydırma yapar.
  1. Dersi almış ancak başarısız olmuş ya da dersten çekilmiş ise
  • Kısıtlı seçmeli ders alarak yerine saydırma yapar.
  • Tüm kısıtlı seçmeli derslerini tamamlamışsa, ES 301 dersini başarılı oluncaya kadar tekrar eder ve ekstra ders olarak not ortalamasına katılır.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/akademik/akademik-programlar/lisans/mufredat/2016-guz-doneminde-gecilen-mufredat/