Mezunlarımızdan Nurettin Kayhan Göncü “7 Tepe 7 Fikir” Yarışmasıda 1.’lik Ödülünü Kazandı

Yeditepe Üniversitesi ailesinin çeşitli yenilik ve girişim içeren iş fikirlerini hayata geçirmelerine, nitelikli iş fikirleri yaratmasına yardımcı olmak, ticarileşebilecek iş fikirlerine destek vermek amacıyla hazırlanan "7 Tepe 7 Fikir" yarışmasında bu yıl 1.'lik ödülünü Üniversitemizin öğrencilerinden Galip Kıvanç Yazar (Biyomedikal Mühendisliği) ve Nurettin Kayhan Göncü (Bilgisayar Mühendisliği) almıştır.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Nurettin Kayhan Göncü yarışma hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaştı.

Göncü, “Öncelikle çok keyifli bir süreç geçirdik. Ekip arkadaşım Kıvanç ile bu süreçlere çok iyi hazırlandık. En önemlisi, sadece bir ödül almak için projemizi sunmadık; üretebilmek adına soruna yaklaşımımızı ortaya koyduk. İnancımızı ve azmimizi görenler de bizleri desteklediler. Herkese çok teşekkür ederim.“ dedi.

Göncü, Projenin epidural anestezi uygulamasının başarı oranını arttırmaya yönelik bir çalışma olduğunu ve amaçlarının mikroçip ve sensörler ile geliştirdikleri şırınganın negatif basınç sayesinde anestezi uzmanına uygulama sırasında bir referans aralığı sunmak olduğunu söyledi.

Mezunumuzun ve yarışmada başarı gösteren herkesin başarılarının devamını diliyoruz.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/bolumden-haberler/2016/mazunlarimizdan-nurettin-kayhan-goncu-7-tepe-7-fikir-yarismasida-1-lik-odulunu-kazandi/