Bursiyer Asistan Başvuruları Hakkında

2011/2012 Bahar döneminden başlamak üzere Bursiyer Asistan pozisyonunda eleman açığımız bulunmaktadır. Son başvuru tarihi Ocak-2012 dir. Son başvuru tarihinden sonra mezun olarak, 2011/2012 Bahar döneminden itibaren göreve başlayabilecek durumdaki lisans öğrencileri de başvuruda bulunabilirler.

Adayların Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği ya da yakın bir alanda derece almış olmaları gerekmektedir. Araştırma yapabilme yeterliliğindeki adaylar tercih edilecektir.

Başvurular için, başvurma amacınızı anlatan bir ön yazı, özgeçmiş (CV) ve en az iki adet referans mektubu gerekmektedir. Lütfen bu bilgileri aşağıdaki mail adresine mail yoluyla iletiniz veya aşağıdaki adrese postalayınız:

Prof. Dr. Şebnem Baydere Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Kayışdağı, 34755 İstanbul - Türkiye

E-mail: basvuru [at] cse.yeditepe.edu.tr

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2011/bursiyer-asistan-basvurulari-hakkinda/