Öğrencilerimiz, Avrupa Birliği Destekli Projeleri Kapsamında İsveç’e Gidiyor

Bölümümüzden 10 öğrencimiz, bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Tacha Serif ve Doç. Dr. Sezer Gören Uğurdağ koordinatörlüğünde geliştirdikleri Avrupa Birliği ve Erasmus Programı destekli “Akıllı Telefonlar İçin Lokasyon Temelli Servisler” projeleri kapsamında 22 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında üniversitemizi İsveç’te temsil edeceklerdir. Öğrencilerimiz proje kapsamında mobil uygulama sektörünün önde gelen temsilcileriyle ve İsveç’ten Mittuniversitetet, Hollanda’dan Hogeschool van Amsterdam, Norveç’ten Høgskolen i Sør-Trøndelag, İspanya’dan Universidad Politécnica de Valencia ve Finlandiya’dan Metropolia Ammattikorkeakoulu üniversitelerinin öğrenci ve öğretim üyeleriyle buluşarak geliştirdikleri projelerini sunacak ve geliştirilen projeler ve aşamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunacaktır.

Öğrencilerimizi geliştirdikleri projeden ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2012/ogrencilerimiz-avrupa-birligi-destekli-projeleri-kapsaminda-isvece-gidiyor/