Öğrencilerimiz Avrupa Birliği Destekli Projeleri Kapsamında Hollanda’ya Gidiyor

amsterdamLBS-IP

2012 yılında İsveç’te gerçekleştirilen ve yılın en başarılı Erasmus IP’si (Intensive Programme) seçilen Avrupa Birliği ve Erasmus destekli "Lokasyon Tabanlı Servisler Programı", 2013 yılında Hollanda’da düzenleniyor. Bölümümüzden 10 öğrencimiz ile proje koordinatörü öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Tacha Serif ve Yrd. Doç. Dr. Onur Demir, program kapsamındaki projelerini sunmak üzere 22 Nisan – 3 Mayıs 2013 tarihleri arasında üniversitemizi Hollanda’da temsil edecekler. Öğrencilerimiz program çerçevesinde mobil uygulama sektörünün önde gelen temsilcileriyle ve İsveç’ten Mittuniversitetet, Hollanda’dan Hogeschool van Amsterdam, Norveç’ten Høgskolen i Sør-Trøndelag, İspanya’dan Universidad Politécnica de Valencia ve Finlandiya’dan Metropolia Ammattikorkeakoulu üniversitelerinin öğrenci ve öğretim üyeleriyle buluşarak geliştirdikleri projelerini sunacak ve diğer üniversiteler tarafından geliştirilen projelerin aşamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklar.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2013/ogrencilerimiz-avrupa-birligi-destekli-projeleri-kapsaminda-hollandaya-gidiyor/