Öğrencilerimiz Hollanda’da Ödül Aldı

amsterdamOdul

Avrupa Birliği ve Erasmus destekli “Lokasyon Tabanlı Servisler Programı” çerçevesinde geliştirdikleri projeleriyle bölümümüzü 22 Nisan - 3 Mayıs 2013 tarihlerinde Amsterdam'da temsil eden öğrencilerimiz ile proje koordinatörü öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Tacha Serif ve Yrd. Doç. Dr. Onur Demir; İsveç’ten Mittuniversitetet, Hollanda’dan Hogeschool van Amsterdam, Norveç’ten Høgskolen i Sør-Trøndelag, İspanya’dan Universidad Politécnica de Valencia ve Finlandiya’dan Metropolia Ammattikorkeakoulu üniversitelerinin ekiplerinin de projeleriyle katıldıkları yarışmada "En Yaratıcı Tasarım (Most Innovative Design)" ödülünü kazandı.

Ekibimiz, 16 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14:00'da A-412'de projelerinin sunumunu yapacaklar. Sunum tüm öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

--------------

Öğrencilerimizin sunumu:

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2013/ogrencilerimiz-hollandada-odul-aldi/