AB ve Erasmus Destekli Lokasyon Tabanlı Servisler Programı Yeditepe Üniversitesi’nde (23 Nisan – 3 Mayıs 2014)

150dpi

Avrupa Birliği ve Erasmus Destekli IP'lerden (Intensive Programme) biri olan uluslararası "Lokasyon Tabanlı Servisler Programı"nın bu yılki ayağı bölümümüzün ev sahipliğinde 23 Nisan - 3 Mayıs 2014 tarihleri arasında üniversitemizde düzenleniyor. İsveç, Hollanda, Norveç, İspanya ve Finlandiya'dan katılımcıların ağırlanacağı etkinliğe, öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Tacha Serif ve Yrd. Doç. Dr. Onur Demir'in koordinatörlüğünde yürüttükleri projeleriyle öğrencilerimizden 10 kişilik bir ekip de katılacak.

Program çerçevesinde öğrencilerimiz, mobil uygulama sektörünün önde gelen temsilcileri ve İsveç’ten Mittuniversitetet, Hollanda’dan Hogeschool van Amsterdam, Norveç’ten Høgskolen i Sør-Trøndelag, İspanya’dan Universidad Politécnica de Valencia ve Finlandiya’dan Metropolia Ammattikorkeakoulu üniversitelerinin öğrenci ve öğretim üyeleri ile buluşarak geliştirdikleri lokasyon tabanlı servis projesini sunacak ve diğer üniversiteler tarafından geliştirilen projelerin aşamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklar.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2014/ab-ve-erasmus-destekli-lokasyon-tabanli-servisler-programi-yeditepe-universitesinde-23-nisan-3-mayis-2014/