ÖNEMLİ: 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

• Fakülte mezuniyet töreni 3 Temmuz 2015 Cuma günü saat 13:00’da Rektörlük Binası, İnan Kıraç Salonunda yapılacaktır.
  • Üniversite Mezuniyet töreni ise; 7 Temmuz 2015 Salı günü saat 19:00’da Rektörlük önünde yapılacak olan mezuniyet törenine Fakülteden dereceye giren (1, 2 ve 3. olanlar) öğrenciler sahneye çıkıp plaket ve sertifika alacağından katılmaları zorunludur.
  • Mezun olacak öğrencilerin sunum tarihinden 2 hafta içerisinde Bitirme tezlerinin ciltli kopyalarını, 1 adet CD ve ödünç olarak Bölümden aldıkları tezleri Bölüme teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde ilişikleri kesilmeyecektir.
  • Kep ve cübbeler öğrenciler tarafından talep edildiği takdirde 50 TL. karşılığında törenden satın alınabilecek veya kiralanabilecektir. Şal öğrencide kalacak; diğerleri ise 40 TL karşılığında iade edebilecektir. Kep, cübbe, ve şallar tören günü rektörlük binasından temin edilebilir.
  • Mezuniyet törenine; staj dersini tamamlamış, mezuniyet için geriye en fazla 3 dersi kalan öğrenciler katılabilir.
  • Törene katılma hakkı bulunan tüm öğrencilerin katılıp katılmayacaklarını ivedilikle bölüm sekreterliğine bildirmeleri gerekmektedir.
  • 29-30 Haziran – 1 Temmuz 2015 tarihleri arasında mezun olan öğrenciler geçici mezuniyet belgelerini, yeni mezun olacak öğrenciler ise Merkez öğrenci işlerinden alınacak ilişik kesme belgesinin onaylatıp  Dekanlığa teslim etmeleri ve Mezun defterini imzalamaları gerekmektedir. (1 Temmuz 2015 tarihi akşamına kadar ilişik kesme işlemleri tamamlanamazsa öğrenci mezuniyet töreninde diplomasını alamayacaktır.)
  • Mezuniyet törenine katılmak isteyen mezun öğrencilerin aileleri için hazırlanmış olan 4 adet davetiyeyi Bölüm Başkanlığından temin edebilirsiniz. Davetiyesiz tören alanına girilemeyecektir.
  • Mezuniyet törenine katılmak üzere şehir dışından gelen aileler (aile başına 4 kişiye kadar) kampüste misafir edilebilecektir. Bunun için Rektörlük yazı işlerine en az iki hafta öncesinde dilekçe ile başvurabilirsiniz.

Not: Mezuniyet törenine Jean pantolon, spor ayakkabı ve terlikle gelmemeniz rica olunur.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2015/onemli-2014-2015-akademik-yili-mezuniyet-toreni/