ÖNEMLİ: CSE 492 Duyurusu

1. Jüriye girecek öğrenciler 2 Ocak 2017 tarihine kadar 3 nüsha olarak proje raporlarını Bölüm Sekreterliğine bırakacaklardır. Jüriler 4 Ocak 2017 tarihinde toplanacaktır. (Jüriye girecek olan öğrencilerin dönem başında proje önerisi formunu doldurarak Bölüm Başkanlığı’na vermiş olmaları gerekmektedir.)
  2. X notu alması uygun görülen öğrenciler ara rapor hazırlamak zorundadırlar. Hazırlanan raporun 2 Ocak 2017 tarihine kadar bir nüshasının Bölüm Sekreterliğine, bir nüshasının da Proje danışmanına vermesi gerekmektedir.
  3. Bir önceki dönem X almış öğrenci jüriye girmek zorundadır ya da F alır.
  4. I (incomplete) notu, jüriye giren ve kısa bir süre içerisinde düzeltmeleri ve eksiklikleri tamamlayabilecek öğrencilere jüri tarafından verilir. Öğrenci yine jüri tarafından belirlenen ve bir ayı aşmayan bir zaman aralığı içerisinde projesini tamamlamak zorundadır.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2016/onemli-cse-492-duyurusu-9/