Önkayıt Süreci ile İlgili Önemli Duyuru

Önkayıt ile bölümümüz dışında gerçekleşen birtakım sorunlar nedeniyle Bahar dönemi derslerinin de seçilebildiği ve güz döneminde açılması planlanan teknik seçmeli derslerin seçilemediği, açılması planlanmayan derslerin de seçilebildiği görülmektedir. Önkayıt yapan ve yapacak olan öğrencilerin aşağıdaki listede listelenen durumları göz önüne alarak önkayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir: 1) Bahar dönemi dersleri birkaç istisnai ders dışında  (cse114 ve cse232) güz döneminde açılmayacaktır. Şu ana kadar bahar derslerine önkayıt yaptırdıysanız, mağdur duruma düşmemek için bu derslerden çekilmeniz gerekmektedir. 2) Güz döneminde açılacak teknik seçmeli dersler CSE336, CSE427, CSE439, CSE462, CSE476 ve CSE487'dir.  Bu dersler dışındaki teknik seçmeli dersler güz döneminde açılmayacaktır. Aynı şekilde bu derslere şu ana kadar önkayit yaptırmış olan öğrencilerin bu derslerden çekilmesi gerekmektedir.

3) Güz döneminde açılması planlanan teknik seçmeli derslerden CSE336, CSE427, CSE476 ve CSE487 derslerine an itibarı ile öğrenciler önkayıt yaptıramamaktadırlar. Bu dersler güz döneminde açılacaği için öğrencilerin bu dersler ile ilgili sorunun giderilmesini beklemesi gerekmektedir.

4) Aşağıdaki listede, açılmayacak olan derslere kaydolmuş öğrenciler görülebilir. Bu öğrencilerin bu dersleri bırakması gerekmektedir:
Öğrenci CSE344 CSE331 CSE224 CSE483 CSE212 CSE484 CSE354 CSE 326
Demet Demirkıran X
Seda Erğan X
Utku Çelik X

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2016/onkayit-sureci-ile-ilgili-onemli-duyuru/