Talent Summit

Talent Summit‘in başvuruları için son bir hafta içindeyiz.

Bu yıl 3. sü düzenlenecek olan etkinlik, Avrupa’dan ve Türkiye’den genç yeteneklerin, Avrupa’dan girişimler ve  firmalarla buluştuğu, birebir iş/staj görüşmeleri yapabildiği ve Avrupa’daki çalışma ortamına dair fikir edinebilecekleri bir etkinlik. Etkinlik bu sene iki ayaklı olacak ve ilk ayağı olan Paris Talent Summit’in (2-3 Şubat) başvuruları açılmış durumda .

Başvuru yapmak isteyen öğrenciler (lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin hepsi başvurabilir) Paris Talent Summit’e başvurularını tamamlamak için aşağıdaki formu doldurabilirler.

Formu doldururken Nerden duydunuz kısmını “Ambassador” olarak işaretleyebilir ve Fast-Track Membership Code’una da “MERTCAN_PTS” yazabilirsiniz. ***

Geçen sene etkinliğin nasıl geçtiğine dair fikir edinmek isteyen öğrenciler de şu yazılara göz atabilirler.

Bu sene etkinlik için Türkiye’ye ekstra kontenjan açıldığını ve teknik altyapısı kuvvetli adayların kabul almada ilk sıralarda değerlendirilecekler

Başvuru ve etkinlikle ilgili soruları Canberk Şeker`e canberkseker@hotmail.com üzerinden iletebilirler.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/duyurular-ve-haberler/2017/talent-summit/