Sanayi Semineri: Metin Arabacıoğlu, “Büyük Veri” (04.12.2013)

Setur A.Ş. Bilgi Teknolojileri Müdürü Metin Arabacıoğlu'nun "Büyük Veri" semineri 4 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 13:00'te A-412'de düzenlenecektir.

Metin Arabacıoğlu

1984 yılında istanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1987 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümünden Yüksek Lisans derecesi aldı. 1985-1987 arasında aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştıktan sonra 1988 yılında özel sektöre geçerek Koç Sistem firmasında Sistem Analisti ve Programcı olarak çalışmaya başladı. Koç Grubunun çeşitli sektördeki firmalarında  analist, programcı, yazılım uzmanı ve yönetici olarak çalıştı. Halen Setur A.Ş. firmasında Bilgi Teknolojileri Müdürü olarak çalışmakta ve diğer taraftan da Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Veri Ambarları Analizi ve Optimizasyonu konulu doktora çalışmasını hazırlamaktadır. Özellikle son yıllarda veri ambarı, iş zekası ve müşteri ilişkileri yönetimi projelerini yönetmiştir.

----------

Seminerden fotoğraflar:

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/seminerler-ve-etkinlikler/2013/sanayi-semineri-metin-arabacioglu-buyuk-veri-04-12-2013/