Vizyon Semineri: Barhan Özce, “Mühendisler İçin Farkındalık” (29.03.2013)

CSE 101 dersi kapsamında Barhan Özce'nin "Farkındalık" semineri 29 Mart 2013 Cuma günü 13:00-16:00 saatleri arasında B-312'de düzenlenecektir. Seminer yalnızca CSE 101 öğrencilerinin katılımına açıktır.

Özet: Bu seminerin hedefi mühendis adaylarının, mühendislik kariyerleri boyunca karşılaşacakları Müşteri Tatmini, Şirket Çalışanının Tatmini, etkinlik, verimlilik, birlikte çalışma, inovasyon (yenilik), girişimcilik, etik gibi terim ve kavramlar hakkında farkındalıklarını artırmaktır. Ayrıca seminer sırasında, mühendislerin ihtiyaç duyduğu beceriler de vurgulanacaktır.

Seminer “İletişim”, “Takım çalışması”, “İnovasyon” (Yenilik), “Girişimcilik” ve “Etik” konularını kapsamaktadır.

Barhan Özce Barhan Özce, Fransa’da “I.N.S.A. de Lyon”da Elektronik Mühendisliğinde B.Sc. ve “Sinyal İşleme” alanında M.Sc. yapmıştır. 1984 yılında Nortel Netaş’a katılmadan önce, Nice’de “IBM Research Center La Gaude” ve İstanbul’da Türk Telekom laboratuvarında çalışmıştır. Nortel Netaş bünyesinde, birçok farklı görevde ve kademede yönetici olarak çalışmıştır. 2006 Haziran ayında Netaş’taki Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılarak, Temmuz 2006’da danışmanlık şirketine geçmiş ve yönetici ortak olarak çalışmaya başlamıştır.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği, YASED’in ArGe Çalışma Grubu Başkanıdır. TÜBİTAK’ın girişimiyle kurulan Elektrik ve Elektronik Teknoloji Platformu, EETP’nin Kurucu Başkanlığını yapmıştır. Yatırım Ortamı İyileştirme Koordinasyon Kurulu YOİKK’in ArGe Teknik Komitesi üyesidir. Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinde son sınıf öğrencilerine yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak “Management” dersi vermektedir.

--------------

Seminerden fotoğraflar:

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://cse.yeditepe.edu.tr/seminerler-ve-etkinlikler/2013/vizyon-semineri-barhan-ozce-farkindalik-29-03-2013/